Tuesday, 27 December 2011

say hye '2012' say bye to '2011'

hewhew . . ai ni 28/12
wah ! dah nak masuk tahun baru dah kann ? fuhhh ~
terasa x sabar II nak masuk tahun baru ni . .
sedih pon ade nak tingal thun 2011 ?aiya. . bnyak betoi kenangan indah
bersama '2011' . .yang duka tu biarkanlah . . hehe 


2011 ?
adalah tahun yang terindah dan pasti tersimpan ketat dalam
kenangan ini kan .kann ? hewhew
mne x nye . zaman akhir persekolahan ni . hmmm sedih tau dops .:(
rindu kat kawan II , rindu kat skolah . rindu kat cikgu? rindu
usik II kawan ? hehe .rindu nak pakai bju skolah cam dulu II
 . rindu kat hostel. . perghhh . sedih giler. tp . . .?
nak buad cam ni kan . . . kene time kenyataan yg mrlucky ni dah lepas
alam persekolahan menengah ?
tahun ni jugak banyak mengajar erti kehidupan sbg remaja ? okeoke .
rindu saem II . adoih . harhar. kite kan dah janji sehidup semati ? hewhew
kawan sampai matahari x terbit lagi ~

                                       oke ! the nice song for 'kawan'
   


AZAM ?


oke bercakap pasal azam ? ape azam korang 
saye? awok lar dulu. harhar . 
 azam saye just nak jadi yang lebih baik dari semalam ?!oke :D
nak kejar cita II yg mngunung tinggi . . yearhh . hehe.
nak study betoi II . .sbb nanti nak kete cam gni . hehe




                                                    pic ni di ambek di rumah 'mr lucky' yearhh


rumah plak . jeng jeng II 


                                    
                                            hewhew . . cantik dop? tp ni umh cawangan pertama :p






bini II ? ambek contoh siti ni sbb die 
pakai tudung je kot n ade lar cantik jugak :P
yg x tutup aurat ? memang x lha , hewhew
                                          




                                                    Datok K 2h ? jge dimaroh des ntkeno jual :P
                                               comel dop II ? hewhew .tp pakai tudung tu biar
                                                                         iklas !! ~ 




eyh nati II . sblom tu mesti lar
kene bina masjid dulu 
(bak kata org tua melayu kite)hehe 





                                             subhanALLAH .ALLAHuakbar .indanye kann ?






okeoke . ape saye dah mncarut ni?
 dah smpai ke (bina masjid segala ( ? harhar         
btw . ini satu azam dan impian . . ape?
saya perasan ? hewhew . xpe II
sekurang II nya saya ada azam dan impian. anda bagaimana ? :D
stakat ni jelah sya mncoret dan mngarut. mulakan hidup dgn senyum :)


SELAMAT TINGGAL TAHUN '2011' :( FUHH . . SELAMAT DATANG TAHUN '2012' :)


  

No comments:

Post a Comment